top of page
E-shop

ONZE MERKEN

handedby.png
sainttropez.png
yaya.png
yayaNL

HandedBy

NKN Nekane

YAYA

Handed By is het toonaangevende merk in geweven manden, tassen en woonaccessoires. Deze zijn handgemaakt met materialen die het milieu zo min mogelijk beschaden, zoals gerecycleerd plastic (70%) of bamboe. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

NKN Nekane werd in 2002 geboren na de vereniging van de passie van twee producenten: mode en unieke productontwerpen. De romantische en stijlvolle vrouw die mode integreert in haar levensstijl is het belangrijkste doelwit van dit merk waarvoor de collecties worden gemaakt.

YAYA is een lifestylemerk dat comfortabele en vrouwelijke collecties creëert, gemakkelijk te stylen en lief te hebben gedurende de seizoenen. . De collecties worden wereldwijd verkocht bij meer dan 2.500 winkels. Het hoofdkantoor is gevestigd in een klein dorpje dichtbij Amsterdam.

nkn.png

Saint Tropez

Saint Tropez is in 1986 opgericht in de badplaats Hornbæk - het Deense equivalent van Saint Tropez, in Frankrijk - als een dynamisch en stijlvol modemerk. Tegenwoordig is Saint Tropez een internationaal merk dat in Denemarken is ontworpen en in heel Europa wordt verkocht. De creaties zijn voor de vrouw die zich elke dag modieus wil voelen. De kledij is toegankelijke mode voor alle gelegenheden.

lrdf.png

La Reine Des Fourmis

La Reine des Fourmis creëert en produceert accessoires, mode en decoratie. Het merk verkoopt sleutelhangers, riemen, cheches, deurwiggen, toilettassen, etc.

masai.png
izipizi.png
masaiNL
izipizi NL

MASAI

Het merk Masai brengt kleding op de markt voor modebewuste vrouwen die een voorkeur geven aan een ontspannen en individuele stijl. Het merk gebruikt een grote en interessante verscheidenheid aan verschillende silhouetten in een mix van hoogwaardige fijne stoffen en prachtige patronen om de unieke look te creëren waar het merk bekend om is geworden.

IZIPIZI

10 jaar geleden wilde het merk IZIPIZI een "glimlach" opwerpen voor de miljoenen mensen met presbyopie. Een lang en opwindend pad dat heeft geleid tot een belangrijke brilspeler voor het hele gezin en alle momenten van het leven.

LRDFNL
lrdf logo.png
handedbyNL
handedby.png

Kom naar de winkel om alle collecties te ontdekken

bottom of page